Welke mobiele apparaten worden ondersteund door de iOS-versie van de Robomow app?

De iOS-versie van de Robomow app ondersteunt de volgende Apple-apparaten:

• iPhone 4s/5c/5s/6/6+
  • iPad 3 en recenter (incl. iPad Air)
  • iPad mini

Raadpleeg de volgende koppeling voor een volledige lijst met mobiele apparaten die standaard Bluetooth® 4.0 ondersteunen: http://www.bluetooth.com/Pages/Bluetooth-Smart-Devices-List.aspx .

Uitsluitend apparaten die in deze lijst worden vermeld, met iOS 7.0 of hoger, kunnen met de Robomow app werken.