Robomow-helpcentrum Typ uw vraag of kies een categorie om de hulp te vinden die u nodig hebt

Hoe schakelt u de Robomow RX in of uit?

Om de Robomow te starten, houdt u de knop GO 2 seconden ingedrukt, tot AAN/UIT brandt.

Om de Robomow uit te schakelen, houdt u de knop GO 2 seconden ingedrukt, tot ON/OFF dooft.

download__1__Dutch.png

 

Let op: Als de diefstalbeveiliging ingeschakeld is (modellen RX20 Pro/RX20u), moet u de Robomow via de mobiele app ontgrendelen voor u hem kunt uitschakelen.