Robomow kundeservice Indtast dit spørgsmål, eller vælg en kategori for at finde den hjælp, du søger

Hvad betyder det, når man trykker på OK-knappen, og beskeden "OFF" eller “PAUS” vises, mens Robomow er i ladestationen? (Relevant for RC/MC modeller)

Det betyder, at strømboksen er sat på pause, og at Robomow ikke vil starte klipningen automatisk.

Du kan stadig starte Robomow manuelt ved at trykke på den ønskede funktion.