Hvordan ændrer jeg grundindstillingerne på min Robomow? For RC / RX-modeller

For RC-modeller

Grundindstillingerne er de mest almindelige menupunkter, som brugere vil ændre på. Hver af grundindstillingerne har et ikon på plæneklipperen, som lyser for at indikere det valgte menupunkt.

For at ændre grundindstillingerne, tryk på knappen "indstillinger".

Hvert tryk på knappen "indstillinger" vil skifte mellem de følgende 4 menupunkter:

Dato og klokkeslæt

Indstil den aktuelle dato og klokkeslæt.

Klippetimer (%) (Intensitet)

Hæver/sænker antallet af klippetimer (i %) anvendt i forhold til plænens størrelse.

Inaktiv Tid

Indstiller tidspunkter, hvor plæneklipperen vil være inaktiv. Inaktive driftstidspunkter kan indstilles til en eller flere bestemte dage i ugen og bestemte tidspunkter på alle dage i ugen.

Areal

Opdaterer størrelsen på plænen, hvis dette er forandret.

RX-modeller:

Eneste tilgængelige indstilling som findes på græsslåmaskinens panel er børnesikringen (Child Lock). Alle andre indstillinger foretages via den mobile app (på nær for RX12u).