Robomow kundeservice Indtast dit spørgsmål, eller vælg en kategori for at finde den hjælp, du søger

Hvordan genstarter jeg førstegangsopsætning?

 

RC/MC-model :

For at genstarte førstegangsopsætningen, tryk og hold knapperne STOP + Indstillinger + Venstre pilknapper samtidigt i mere end fire sekunder. Dette vil gendanne fabriksindstillingerne.

 

*Indstillinger for plæneklipperen og græsplænen nulstilles

 

 

RS/MS-model:
For at genstarte førstegangsopsætningen, tryk og hold knapperne STOP + Ned pilknapper samtidigt i mere end fire sekunder. Dette vil gendanne fabriksindstillingerne.

*Indstillinger for plæneklipperen og græsplænen nulstilles