Kan jeg klippe bestemt område manuelt ved hjælp af Robomov?

Ja. I Sekundære område vil Robomov eksempelvis klippe hvert område separat, og dens bevægelse mellemområder er begrænset. Plæneklipperen skal bæres eller køres
manuelt til dette område.

Du kan bruge fjernbetjeningen (tilgængelig som tilbehør eller i Robomow app) til manuelt at køre og klippe hvor som helst. Fjernbetjeningen inkluderer en sikkerhedsfunktion for at forhindre utilsigtet brug.

Bemærk: Slå ikke græs manuelt på en skråning større end 15 grader eller, hvor godt fodfæste ikke er muligt.