Hvor er det bedst at installere ladestationen på græsplænen?

Robomows ladestation skal placeres langs kanttråden, hvor trådens "sløjfe" starter og ender.

Andre ting, du skal huske, når du placerer ladestationen, omfatter:

Placer den på en fortrinsvis plan grund. Anbring den ikke på en skråning

Anbring ikke ladestationen inden for 3 meter fra et hjørne.

Anbring den så tæt som muligt (maks. 20 m for S-modeller / maks. 15 m for C-modeller) til et vægmonteret strømudtag (230V / 120 V).

Anbring ladestationen væk fra sprinklere.

• Placer den et skyggefuldt sted. Dette forlænger batteriets levetid.
  • Sørg for, at den ikke kan ses fra gaden.