LCD'en er blank og vil ikke tændes, uanset hvilken knap der trykkes. Hvad skal jeg gøre?

Denne artikel indeholder følgende afsnit:

For RC-, TC-, MC-modeller

Q1 - Bruger du Robomow app på din smartphone / enhed?

Hvis Ja – Åbn app'en og send robotten til at klippe. Hvis robotten begynder at klippe, så er LCD'en defekt, og robotten skal tages til autoriseret serviceværksted til reparation. Hvis robotten ikke begynder at klippe, vil den vise en fejlmeddelelse på smartphone / enhed, som vil guide til årsagen af problemet.

En anden måde at tjekke er at løfte robotten fra dens forside, og vente et par sekunder for at høre advarsel-bip. Hvis robotten bipper, men LCD er fortsat blank, er LCD'en defekt, og robotten skal tages til autoriseret serviceværksted til reparation.

Hvis Nej – Gå til Q2.

Q2 - Sæt robotten i ladestationen; Tryk på »Scan« én gang, og tryk derefter på knappen »OK« et par gange og vent et par sekunder.

• (Hvis en børnesikring er aktiveret, slip låsen, og derefter send robotten til at klippe). Begynder robotten at klippe?

Hvis Ja - LCD er muligvis defekt og robotten skal tages til autoriseret serviceværksted til reparation.

Hvis Nej – Gå til Q3.

Q3 - Anbring robotten i ladestationen, drej systemkontakten til 'Off' og vent, indtil robotten vækkes. Skift derefter tilbage til Tændt.

Vækkes robotten?

Hvis Ja – Lad batteriet oplades helt (det kan tage op til 24 timer), og observer, hvis det sker igen. Hvis det sker igen, kontakt Hotline for yderligere analyse.
Bemærk: Vær sikker på, at strømboksen er i pause-tilstand

Hvis Nej – Robotten skal tages til autoriseret serviceværksted til reparation.

For RS-, TS-, MS-modeller

Q1 - Bruger du Robomow app på din smartphone / enhed?

Hvis Ja – Åbn app'en og send robotten til at klippe. Hvis robotten begynder at klippe, så er LCD'en defekt, og robotten skal tages til autoriseret serviceværksted til reparation. Hvis robotten ikke begynder at klippe, vil den vise en fejlmeddelelse på smartphone / enhed, som vil guide til årsagen af problemet.

Hvis Nej – Gå til Q2.

Q2 - Placer robotten i ladestationen. Tryk på knappen »Gå« et par gange og vent et par sekunder.

(Hvis en børnesikring er aktiveret, slip låsen, og derefter send robotten til at klippe). Begynder robotten at klippe?

Hvis Ja - LCD er muligvis defekt og robotten skal tages til autoriseret serviceværksted til reparation.

Hvis Nej – Gå til Q3.

Q3 - Anbring robotten i ladestationen, drej systemkontakten til 'Off' og vent,
indtil robotten vækkes. Skift derefter tilbage til Tændt.

Vækkes robotten?

Hvis Ja – Lad batteriet oplades helt (det kan tage op til 24 timer), og observer, hvis det sker igen. Hvis det sker igen, kontakt Hotline for yderligere analyse.
Bemærk: Vær sikker på, at strømboksen er i pause-tilstand

Hvis Nej – Robotten skal tages til autoriseret serviceværksted til reparation.