Klippetiden er meget kort (kort køretid). Hvad skal jeg gøre?

Denne artikel indeholder følgende afsnit:

For RC-, TC-, MC-modeller

Q1 . Har du observeret denne fejl mere end en gang sidst?

Hvis Ja – Gå til Q2.
Hvis Nej – Tryk på OK-knappen i 3 sekunder, og indstil klokkeslæt og dato. Placer robotten i ladestationen. Robottens oplades nu i hele 16 timer.

Q2 . Kontroller varigheden af klipning ved at trykke på indstillinger knappen i 3 sekunder, åbn P106. Det første tal til venstre viser antallet af operationen på listen, og resten af numrene er en tæller af denne operation i minutter. Gennemgang af listen over operationer kan gøres via tasterne Venstre og Højre.

Normal varighed af klipning (i en enkelt operation ses i tabellen nedenfor)

RC304

RC308

RC312

MC400

MC800

MC1200

Gennemsnitlig klippetid.

35-45 min.

50-60 min.

50-60 min.

35-45 min.

50-60 min.

50-60 min.

Er klippetiden virkelig kortere end forventet?

Hvis Ja – Gå til Q3.
Hvis Nej – Alt synes at være OK.  Kontakt Robomow Hotline for yderligere analyse.

Q3 . Er klippehøjden indstillet for lav, og græsset er højt?

Hvis Ja – Øg klippehøjden, og lad robotten fuldføre en fuld klipningscyklus (2-3 dage) for at se, om problemet blev løst eller stadig eksisterer.
Hvis Nej – Gå til Q4.

Q4 . Drej systemkontakten til Off , løft robotten fra fronten, og kontroller følgende:

• Affald sidder ikke fast i maskinens dæksel.
  • Klingerne er ikke bøjet.
  • Alt for meget dækningsmaterialer er samlet mellem maskinens dæksel og klinger.
  • Rotér klingerne (brug en lang pind eller handsker).

Var nogen af ovennævnte observeret på maskinens dæksel?

Hvis Ja – Sørg for, at maskinens dæksel er ren og klingerne er i god tilstand.
Hvis Nej – Gå til Q5.

Q5 . Tænd for systemkontakten, indstil strømboksen til pause-tilstand (ved at trykke på tænd / sluk-knappen på strømboksen i 3 sekunder), anbring robotten på ladestationen, og lad den oplade i 12-16 timer. Lyser fuld batteri-ikonet konstant grønt?
Hvis Ja – Robotten skal have en lang opladning, som kan ske en gang imellem. Lad robotten fortsætte med at arbejde, og kontakt Robomow Hotline, hvis problemet fortsætter.
Hvis Nej - Batteripakken skal udskiftes.

For RS-, TS-, MS-modeller

Q1 . Har du observeret denne fejl mere end en gang sidst?

Hvis Ja – Gå til Q2.
Hvis Nej – Tryk på Gå-knappen i 3 sekunder, og indstil klokkeslæt og dato. Placer robotten i ladestationen. Robotten oplades nu i lang tid, helt op til 16 timer.

Q2 . Kontroller klipnings varighed ved at gå til sidste batteriets køretid.
(Service --> Menu Nummer 115. Eller Service --> Information --> Batteri --> Køretid).
Bemærk: Ring til Robomow hotline for at modtage midlertidig kode til service-menuen.

Normal varighed af klipning (i en enkelt operation ses i tabellen nedenfor)

RS615

RS625

RS635

MS1500

MS2500

MS3500

Gennemsnitlig klippetid.

55-65 min.

55-65 min.

80-100 min.

40-50 min.

55-65 min.

80-100 min.

Bemærk : I tilfælde af små græsplæner på mellem 50 og 150 kvadratmeter, vil den gennemsnitlige arbejdstid være som vist i tabellen nedenfor:

Områdets areal indstillet af bruger

Gennemsnitlig arbejdstid per 1 klipning

0 – 50

22

50 – 100

45

100 – 150

67

Er klippetiden virkelig kortere end forventet?

Hvis Ja – Gå til Q3.
Hvis Nej – Alt synes at være OK.  Kontakt Robomow Hotline for yderligere analyse.

Q3 . Er klippehøjden indstillet for lav, og græsset er højt?

Hvis Ja – Øg klippehøjden, og lad robotten fuldføre en fuld klipningscyklus (2-3 dage) for at se, om problemet blev løst eller stadig eksisterer.
Hvis Nej – Gå til Q4.

Q4 . Drej sikkerhedskontakten til Off
, løft robotten fra fronten, og kontroller følgende:

• Affald sidder ikke fast i maskinens dæksel.
  • Klingerne er ikke bøjet.
  • Alt for meget dækningsmaterialer er samlet mellem maskinens dæksel og klinger.
  • Rotér klingerne (brug en lang pind eller handsker).

Var nogen af ovennævnte observeret på maskinens dæksel?

Hvis Ja – Sørg for, at maskinens dæksel er ren og klingerne er i god tilstand.
Hvis Nej – Gå til Q5.

Q5 . Tænd for sikkerhedskontakten, indstil strømboksen til pause-tilstand (ved at trykke på tænd / sluk-knappen på strømboksen i 3 sekunder), anbring robotten på ladestationen, og lad den oplade i 12-16 timer. Lyser fuld batteri-ikonet?
Hvis Ja – Robotten skal have en lang opladning, som kan ske en gang imellem. Lad robotten fortsætte med at arbejde, og kontakt Robomow Hotline, hvis problemet fortsætter.
Hvis Nej - Batteripakken skal udskiftes.