Hvordan reparerer jeg brug på wiren i græsplænen?

Klik her for at se video

Hvis perimeterwiren skal splejses, så brug samlemufferne, der findes i Robomow kassen. De er vandtætte og giver en pålidelig elektrisk forbindelse.

VIGTIGT! Frakobl strømboksen fra stikkontakten før du splejser kanttråden.

• Afisoler 1 cm fra hver tråd-ende, og vrid de afisolerede ender sammen med en tang.
  • Anbring de sammensnoede ender i splejsestikket.
  • Skru samlemuffen fast til de snoede tråde. Sørg for, at den sidder ordentligt fast.

VIGTIGT! Hverken sammenflettede ledninger eller en skrueklemme omviklet med isoleringstape udgør en tilfredsstillende splejsning. Fugten i jorden vil forårsage tæring på sådanne ledere og før eller siden afbryde kredsløbet.