Kan Robomow registrere objekter, såsom tøj eller legetøj, der ligger på græsplænen?

Vi anbefaler, at du jævnligt efterser det område, hvor Robomow skal bruges, og fjerner alt legetøj og andre genstande. Men du skal ikke være bekymret, hvis Robomow finder disse genstande under sit arbejde. Robomows fremragende manøvredygtighed kan hjælpe med at undgå den type af forhindringer.