Jeg har en Sekundær Zone (plæneområde) fra mit primære område. Hvordan kan jeg installere kanttråden, så Robomow vil klippe den?

Hvis den sekundære zone ikke er forbundet til den primære zone, og Robomow kan ikke køre mellem disse zoner, så skal du definere og installere den som en Sekundær zone.
Hvis den sekundære zone er lille nok, så kan Robomow dække hele området i en enkelt operation. Vælg så derefter en af følgende installationer:

1. Hvis det er muligt, kan det adskilte område tilsluttes hovedområdes kanttråd.

2. Hvis denne mulighed ikke er mulig, kan du bruge en Perimeterkontakt (kan fås som tilbehør).
Det kan ske, at området behøver dets egen kanttråd.

3. Hvis det sekundære område ikke kan klippes med en enkelt handling, skal du installere en ekstra ladestation (valgfrit tilbehør) i det sekundere område