Problemer med vinteropladning. Hvad er årsagen?

For RC-, TC-, MC-modeller

Q1 - Lyser lamperne (LED'er) på strømboksen i de forventede farver?

Indikatorer 1 og 2 skal lyse.

1. Docking-indikator

2. Automatisk indikator

3. Betjeningsindikator

4. Kanttrådsindikator

Hvis Ja – Gå til Q2.
Hvis Nej – Gå til artikel, strømboksen fungerer ikke/ser ud til at være død. Hvad skal jeg gøre?

Q2 - Afbryd vinteropladningen fra robottens opladningsstik. Vent et par sekunder, og kontroller robottens skærm. Viser skærmen klokkeslæt og dag?

Hvis Ja – Gå til Q3.
Hvis Nej – Gå til artikel, Robomow stopper med ingen meddelelse/vækkes ikke. Hvad kan være årsagen?

Q3 - Tilslut vinteropladningen til robottens opladningsstik. Vent 1 minut, og kontroller robottens skærm. Sørg for, at systemkontakten er tændt. Viser skærmen dag-ikonet + batteri-ikonet?

Hvis Ja – Dette er forventet opførsel og ikoner, der skal vises. Lad robotten fortsætte opladning, og hvis problemet sker igen, kontakt Hotline.
Hvis Nej – Kontakt Robomow Hotline for yderligere analyse.

For RS-, TS-, MS-modeller

Q1 - Lyser lamperne (LED'er) på strømboksen i de forventede farver?

Indikatorer 1 og 2 skal lyse.

1. Docking-indikator

2. Automatisk indikator

3. Betjeningsindikator

4. Kanttrådsindikator

Hvis Ja – Gå til Q2.
Hvis Nej – Gå til artikel, strømboksen fungerer ikke/ser ud til at være død. Hvad skal jeg gøre?

Q2 . Fjern opladningsadapter fra robottens ladekontakter. Vent et par sekunder, og kontroller robottens skærm. Viser skærmen Primær zone eller Zone A?

Hvis Ja – Gå til Q3.
Hvis Nej – Gå til artikel, Robomow stopper med ingen meddelelse/vækkes ikke. Hvad kan være årsagen?

Q3 . Tilslut opladningsadapteren tilbage til robottens ladekontakter. Vent 1 minut, og kontroller robottens skærm. Sørg for, at sikkerhedskontakten er tændt. Viser skærmen  ikon + Opladning-tegn, eller  ikon + “KLAR”?

Hvis Ja – Dette er forventet opførsel og ikoner, der skal vises. Lad robotten fortsætte opladning, og hvis problemet sker igen, kontakt Hotline.
Hvis Nej – Kontakt Robomow Hotline for yderligere analyse.