Robomow ignorerer nogle områder (Primær og Sub-zoner). Hvad skal jeg gøre?

Q1 - Er det en ny installation eller er der for nyligt foretaget ændringer i plænen / installationskabel?

Hvis Ja – Gå til Q2.

Hvis Nej – Gå til Q3.

Q2 -Er du sikker, at installationen blev udført i overensstemmelse med reglerne, og at indstillingerne for plæneområde (i robotten) er de faktiske værdier?

Hvis Ja – Gå til Q3.

Hvis Nej – Kontroller installationen og robottens indstillinger igen. Hvis der blev fundet en forkert installation eller indstillinger, skal du rette det, og lade robotten fuldføre en fuld klipningscyklus (2-3 dage) for at se, om problemet blev løst eller stadig eksisterer.

Q3 -Er der forhindringer på græsplænen eller på kanten, der blokerer robotten i at fuldføre klipningen der?

Hvis Ja – Fjern forhindringer, der blokerer robotten, og lad robotten fuldføre en fuld klipningscyklus (2-3 dage) for at se, om problemet blev løst eller stadig eksisterer.

Hvis Nej – Gå til Q4.

Q4 -Anbring robotten på ladestationen, og send den til at klippe, startende med kant-tilstand. Hvis plænen indeholder subzone(r), send robotten til at klippe en af subzoner.

• Har robotten fuldført en fuld rute og vendt tilbage til ladestationen, før den begynder at klippe inde på plænen?

Hvis Ja – Gå til Q5.

Hvis Nej – Kontroller, om der er en forhindring / ø nær ladestationen, hvilket vil forhindre robotten i at finde vej tilbage til ladestationen. Det skal fjernes, eller den maksimale kanttrådsfølger skal reduceres til en værdi, der ikke vil forhindre robotten i at finde vej tilbage til ladestationen.

Hvis robotten stadig ikke genkender ladestationen og ikke finder tråden lige foran ladestationen, følg trin 14 i denne artikler .

Q5 -Anbring robotten foran det uklippede område, og send robotten til at klippe og udelad kanten for at lade robotten straks begynde at klippe i Scan-tilstand.

• Kører robotten og klipper i dette område uden problemer?

Hvis Ja – Lad robotten fuldføre de næste par operationer for at se, om problemet var sporadisk eller tilbagevendende.

Hvis Nej – Tag nogle billeder eller lav en tegning af plænen, herunder hvordan tråden er sat i græsplænen, og send dem til en autoriseret servicestation til yderligere analyse.