Robotten stopper med en »Kryds udenfor« besked (E2)

Q1 - Kører din nabo en robot græsslåmaskine, er et hundehegn installeret, eller er der et strømkabel til stede i området?

Hvis Ja – Sluk den anden strømkilde, der kan forstyrre Robomow, og kør robotten i det angivne område for at observere, om robotten fungerer godt.

I tilfælde af en tilstødende græsplæne, sørg for, at afstanden mellem trådinstallationen overstiger 4 meter.

Hvis Nej – For at fortsætte observationen, se artiklen, Robotten stopper med en »Sidder fast« besked.