Er det muligt at efterlade Robomow i ladestationen til opladning under vinteren?

Denne artikel indeholder følgende afsnit:

For RC-, TC-, MC-modeller
For RS-, TS-, MS-modeller

For RC-, TC-, MC-modeller

Ja. Under måneder uden for sæsonen, f.eks. om vinteren, skal batteriet oplades fuldt i ladestationen, indtil batteriindikatoren er grøn og lyser konstant. Bemærk, at sikkerhedskontakten skal være i "Tændt"-position under ladning.

For RS-, TS-, MS-modeller

Ja. Under måneder uden for sæsonen, f.eks. om vinteren, skal batteriet oplades fuldt i ladestationen, indtil batteriindikatoren er fuld. Bemærk, at sikkerhedskontakten skal være i "Tændt"-position under ladning.