Vinterservice

- For at kunne give en bedre vedligeholdelse og for at holde Robomow® i god stand, anbefales det, at du tager din Robomow® til en certificeret Robomow® forhandler for service inden vinteropbevaring

- Vinterservice indeholder service, som f.eks. rengøring af plæneklipperens dele og dækkappen, kontrol for slidte dele (såsom klinger, drivhjul og andre bevægelige dele) og udskiftning af dem efter behov, test af plæneklipperens funktioner og sikkerhedskomponenter, kontrol af batteriet og indlæsning af nyeste softwareversion, sandsynligvis med nye funktioner.