Robomow kundeservice Indtast dit spørgsmål, eller vælg en kategori for at finde den hjælp, du søger

Hvor mange mobile enheder kan tilsluttes en plæneklipper samtidigt?



Selvom flere enheder kan registreres med den samme plæneklipper (ved hjælp af den samme e-mail og adgangskode på dem alle), men kun en mobil enhed kan samtidigt være tilsluttet den samme klipper. Dette skyldes, at BLE-forbindelse er en peer-to-peer (en til til) forbindelse.