Hvordan kan jeg sikre, at push-beskeder fungerer korrekt?

Hvis GSM-modul er udskiftet eller muligvis ikke fungerer korrekt, anbefaler vi at teste den ved at trykke på knappen ‘Test’ på skærmen “GSM Modul Indstillinger” i Robomow app'en (Hovedmenu --> Plæne & Klipper valg --> Klipper --> Mobil komm. System):

• Du vil modtage en besked ”GSM-test bestået!” i løbet af et par minutter.
  • Hvis testproceduren ikke lykkes, kan du prøve igen eller kontakte den nærmeste servicetekniker fra Robomow.