Robomow kundeservice Indtast dit spørgsmål, eller vælg en kategori for at finde den hjælp, du søger

Hvordan genopretter jeg forbindelse til Robomow efter afbrydelsen?



App'en vil forsøge at genoprette forbindelsen automatisk, når den mister forbindelsen med plæneklipperen. Du vil se en besked »prøver at forbinde igen til din Robomow...«. Hvis den automatiske gentilslutning mislykkes, får du en meddelelse, der beskriver en mulig årsag til fejlen, og den vil foreslå at genoprette forbindelsen igen.

Hvis du vælger at genoprette forbindelsen igen, vil app'en indlede andet forbindelsesforsøg, og du vil se meddelelsen »Prøver at forbinde igen til din Robomow ...« igen.

Du kan beslutte at annullere forbindelsesforsøg (for eksempel hvis du ved, at der ikke er nogen plæneklipper i nærheden). I dette tilfælde vil følgende skærmbillede blive vist, og du vil kunne trykke på »Forbind til min Robomow!« -knappen til enhver tid, til at indlede et nyt forsøg senere