Hvordan skal jeg installere kanttråden langs en flad kant, blomsterbed, lille grøft (ikke mere end 1 cm), eller lille trin (op til 5 cm)?

RC/MC-model

Hvis arbejdsområdet grænser op mod et fladt område, blomsterbed, lille grøft (ikke mere end 1 cm), lille trin eller en mindre forhøjning (op til 5 cm), bør kanttråden lægges 20 cm inde i arbejdsområdet. Dette forhindrer at hjulene kører i en grøft. Brug den kortere afstand af RoboRuler for at indstille afstanden af tråden fra kanten af ​​plænen.

RS/MS-model

Hvis arbejdsområdet grænser op mod et fladt område, blomsterbed, lille grøft (ikke mere end 1 cm), lille trin eller en mindre forhøjning (op til 5 cm), bør kanttråden lægges 32 cm inde i arbejdsområdet. Dette forhindrer at hjulene kører i en grøft. Brug den kortere afstand af RoboRuler for at indstille afstanden af tråden fra kanten af ​​plænen.