Robomow kundeservice Indtast dit spørgsmål, eller vælg en kategori for at finde den hjælp, du søger

Hvordan fungerer TurboMow-tilstand?

TurboMow-funktionen muliggør hurtigere og stærkere klipning af højt græs under sæsonens første klipning. Under TurboMow-tilstanden reducerer Robomow sin hastighed, fordobler antallet af klippetimer, og arbejder med de højeste omdrejninger. Dette vil allerede give dig bedre klipningsresultater efter den første klipningscyklus