Hvad er den mindste afstand mellem to tilstødende øer for installationer og kanttråden?

RC/MC-model

Den minimale afstand af installationen fra kanttråden bør være 1 m.

• Den minimale afstand fra kanttråden fra det beskyttede område bør være 28 cm.
  • Hvis du har brug for at beskytte en tynd genstand, så indstil øens radius til mindst 35 cm.

RS/MS-model

Den minimale afstand af installationen fra kanttråden bør være 1,5 m.

• Den minimale afstand af kanttråden fra det beskyttede område bør være 32 cm.
  • Hvis du har brug for at beskytte en tynd genstand, så indstil øens radius til mindst 45 cm.