Hvad er den mindste afstand mellem to tilstødende øer for installationer?

RC/MC-model

Du skal opretholde en afstand på mindst 1 meter mellem tilstødende øer.

1. To kanttråde under samme pløk

2. Placering af kanttråd

3. Kanttråd

4. Min. afstand mellem øer: 1 m Ellers skal du afgrænse sammen som én ø

5. Opsætningsretning: Med uret rundt om forhindringer.

RS/MS-model

Du skal opretholde en afstand på mindst 1,5 meter mellem tilstødende øer.

1. To kanttråde under samme pløk

2. Placering af kanttråd

3. Kanttråd

4. Min. afstand mellem øer: 1,5 m. Ellers skal du afgrænse sammen som én ø

5. Opsætningsretning: Med uret rundt om forhindringer.