Hvordan skal jeg installere kanttråden langs en mur eller en høj forhindring?

RC-model

Hvis kanten skråner (max 10 % er tilladt) eller er omkranset af høje forhindringer, såsom en væg eller et hegn, skal kanttråden lægges med en afstand på 28 cm fra forhindringen. Brug den længere afstand af RoboRuler for at indstille afstanden af tråden fra en væg.

RS-model

Hvis kanten skråner (max 15 % er tilladt) eller er omkranset af høje forhindringer, såsom en væg eller et hegn, skal kanttråden lægges med en afstand på 40 cm fra forhindringen. Brug den længere afstand af RoboRuler for at indstille afstanden af tråden fra en væg.