Kan en ladestation installeres uden for græsplænen?

Ja, kun for RC- og MC-modeller. En installation uden for græsplænen kaldes »Ekstern base«. Der er to måder til at installere en ladestation uden for plæne: i hjørnet, eller et vilkårligt sted uden for plænen. Den sidste er kun tilgængelig for RC-modellen og kræver indstilling af Robomow app. Da RS- og MS-modeller er til større græsplæner, er placeringen af ladestationen ikke det store problem.