Hvordan beskytter du Robomow mod tyveri?

Robomow er udstyret med tyverisikringsfunktionen, som sender alarmer i tilfælde af en utilsigtet brug eller fjernelse af plæneklipperen fra dens afmærkede område. Tyverisikringsfunktionen forhindrer andre fra brug eller kørsel af Robomow, medmindre en gyldig PIN-kode bliver indtastet.

Denne artikel indeholder følgende afsnit:

For RC / MC-modeller
For RS / MS-modeller

For RC / MC-modeller

1. Fjern robotten fra ladestationen

2. Tryk på knappen INDSTILLINGER i 4 sekunder

3. P001 vises. Tryk på højre/venstre-pile for at vælge P011 og tryk OK.

4. Tryk på højre/venstre-pile for at vælge Tænd og tryk OK.

5. Indtast en PIN-kode på 4 cifre. Tryk på OK. Indtast PIN-kode igen og tryk OK igen.

For RS / MS-modeller

1. Fjern robotten fra ladestationen

2. Følg nedenstående instruktioner: