Hvordan udfører jeg manuel klipning med fjernbetjening-funktionen?

For at starte manual græsslåning i fjernbetjening-tilstand:

1. Tryk og hold sikkerhedslåsen med højre tommelfinger.
  2. Mens du holder sikkerhedslåsen, tryk på klipningsknappen med din venstre tommelfinger. Klinge(r) vil starte.
  3. Slip sikkerhedslåsen, men hold din venstre tommelfinger på klipningsknappen.
  4. Brug joystick til at navigere.

1. Joystick

2. Sikkerhedslås

3. Klip-knap

4. Slip fingeren fra sikkerhedslåsen, hold den anden finger på klip-knappen for at slå græsset.

5. Brug joystick til at navigere under manuel klipning.