Skal der udføres nogen installation med Robomow?

Ja. For at kunne arbejde med Robomow, skal du installere en kanttråd rundt om hele plænen og rundt om fredede områder inden for plæneområdet. Den korrekte installation af kanttråden er afgørende for kvaliteten og pålideligheden af Robomows drift. Du kan bestille en professionel installatør (anbefales) eller udføre installationen selv. Se hjemmesiden for Robomow på http://robomow.com/da-DK/ for yderligere oplysninger om professionel installationsservice.