Hvor kan jeg servicere min Robomow? Hvem udfører service?

Robomow driver et dedikeret centralt Kontaktcenter, som giver direkte støtte til alle Robomow kunder. En Robomow serviceoperatør kan identificere de fleste fejl ved hjælp af Robomows fjerndiagnostik-værktøjer (såsom fjernadgang via Robomow App), og derefter sende en del for nem udskiftning. På denne måde minimerer det unikke modulære design af Robomow produkter reparationstid og forbedrer kundetilfredsheden.

Hvis en bestemt reparation kræver håndtering af en servicetekniker, kan din Robomow sendes til den nærmeste servicestation eller serviceværksted. Listen over servicestationer og serviceforhandlere i dit område kan findes på vores hjemmeside på http://robomow.com/da-DK/ .