Hvilke mobilenheder understøttes af iOS-versionen af Robomow app?

iOS-versionen af Robomow app understøtter følgende Apple-enheder:

• iPhone 4s/5c/5s/6/6+
  • iPad 3 og nyere (herunder iPad Air)
  • iPad mini

Den fulde liste over mobile enheder, der understøtter Bluetooth® 4.0 standard finder du under linket: http://www.bluetooth.com/Pages/Bluetooth-Smart-Devices-List.aspx .

Kun de enheder fra listen, der kører iOS 7.0 eller nyere, kan arbejde med Robomow app.