Hvilke typer græsplæner kan Robomow klippe?

Robomow kan håndtere næsten alle typer af almindelige græsplæner med et samlet areal på op til 3500 m 2 . Den maksimale skråning inde i græsplænen, der kan håndteres af Robomow, er 20 grader (35 %). Robomow kan også håndtere græsplæner med flere områder, og du klippe hvert separat græsområde ved brug af manuel klipning med fjernbetjeningen (tilgængelig som tilbehør eller i Robomow app).