Robomow kundeservice Indtast dit spørgsmål, eller vælg en kategori for at finde den hjælp, du søger

Hvordan startes en klipning på Robomow RX?

Det er supernemt at starte en klipning! Hvis du vil starte en almindelig klipning (op til 2 timers kontinuerlig klipning), skal du blot trykke en gang på GO-knappen.

ZD1.png

 

Hvis varigheden af den almindelige klipning er for lang til din plæne, kan du starte en klipning med kortere varighed (op til 60 minutter) ved at trykke to gange på GO-knappen.

ZD2.png