Hvordan startes/slukkes Robomow RX?

For at starte Robomow, tryk og hold GO-knappen inde i 2 sekunder, indtil TÆND/SLUK-indikatoren er tændt.

Hvis du vil slukke for Robomow, skal du blot trykke på GO-knappen, holde den inde 2 sekunder, indtil ON/OFF-indikatoren slukkes.

Bemærk: Hvis tyverisikringen er aktiveret (RX20 Pro/RX20u-modeller), skal du låse din Robomow op via den mobile app, før du kan tænde for den.